Välkommen till Guide Till Bröstförstoring

RISKER MED KIRURGI


Guidetillbrostforstoring.com

Feb. 22, 2010. All invärtes kirurgi medför en risk för din hälsa, det är därför vi anser att man först ska prova de andra alternativen som finns. Skulle man mot all förmodan inte vara nöjd efter att ha prova allt kan man tillgå plastikkirurgi men inte innan.

1. ÄRR

Det är viktigt att veta om riskerna med ärr, även om man idag kan förminska dem finns dem. Probmemet är att det är nästan omöjligt att se i förväg hur ärren kommer se ut då de upptäcks ca. 2 mån efter operation.

2. BEDÖVNING

Bedövningen är det som flest kvinnor orar sig över när det kommer till själva operationen, inte enbart för att själva bröstet ska opereras utan för vad ska kan hända med kroppen i helhet. Bedövningen kan skapa allergier, blodcirkulationsproblem, eller infektioner i vävnaderna. Innan man går in i operationssalen måste man skriva på ett paper där det står att man är medveten om ala risker som operationen innebär. Om läkaren inte informerar om dessa risker kan ha bli åtalad inför domstol.

3. FÖRPUPPNING

Denna förpuppning sker när vävnaderna runt implantatet blir tjockare och stramar runt själva implantatet. Detta gör att bröstet blir hårdare och kan även bli deformerat. Detta är orsakat av en inflamation och krävs en ytterliggare operation för att åtgärda.

4. Mänskliga fel

Hela operationen görs av en kirurg eller ett kirurgiskt team som är vanliga människor och kan även de göra fel. Denna okontrolerbara och ofrånkomliga faktor måste, även fast den är minimal tas med i beräkningarna vid beslut om operation. Mänskliga fel kan ske oberoende hur erfaren läkare du än är på de mest simpla operationer.

5. TAPPAD KÄNSLA I BRÖSTEN

Veckorna efter operation kan det upplevas att man tappar känseln i brösten och i bröstvårtan. Detta problem brukar ofta rätta till sig om inte till 100% men nästan efter ett par månader,

Sammanfattning guidetillbrostforstoring.com

Vi anser att plastikkirurgi kan ge väldigt bra resultat, men man får inte glömma nackdelarna och de uppenbara farorna med att utföra en operation av detta slag. Skulle man inte bli nöjd kostar det massor av pengar, tid och smärta att få det återställt och det är inte säkert att man kan återställa brösten helt med ärr osv. På dagens marknad kan man hitta mycket bra substitut till dessa kostsamma och relativt riskfyllda operationer.

Den här guiden har utarbetats enbart i informativt syfte. Guidetillbrosforstoring tar inget ansvar för någon form av förlust, skada eller åkomma orsakad eller förutsatt orsakad, direkt eller indirekt av informationen eller brist på information på den här sidan, eller otillbörligt utförande av övningarna, metoderna eller teknikerna som beskrivs i guiden.