Välkommen till Guide Till Bröstförstoring

PLASTIKKIRURGI


Vad vet vi om plastikkirurgi?

Mar. 13, 2010. Plastikkirurgi verkar för att förstora men även för att förminska brösten, vi sätter dock i centrum delen för bröstförstoring som normalt är den mest efterfrågade av de två bland kvinnor i dagens samhälle.

Den vanligaste formen av plastikkirurgi är att sätta in silikonimplantat beroende på hur stora kvinnan vill ha dem samt formen på brösten. Just nu är det väldigt populärt bland kvinnor att välja denna typ av implantat, man måste dock vara medveten om att en operation för med sig sina risker även om denna metod har förbättrats oerhört de senaste åren.

Olika typer av operationer

Då kvinnan är väldigt smal och nästan utan bröst alls lägger man implantatet bakom bröstmuskeln och i fall där kvinnan sedan innan har bröst lägger man implantatet bakom bröstkörteln.

Det finns även olika sätt att utföra snittet och föra in impantatet. De vanligaste sätten är antingen runt vårtgården, under bröstet eller i armhålan. Vanligtvis ser kirurgen över brösten och bestämmer sig för var på ditt bröst det blir ett minst synligt ärr.

Samtidigt kommer implantetet bli olika på alla kvinnor då det även handlar om hur stora de är i förhållande till dina egna bröst och bröstkorg.

Risker med kirurgi

Det är väldigt viktigt att vara medveten om att det inte är helt riskfritt att utföra plastikkirurgi, inte just inför operationen utan mer för komplikationerna efteråt, de personliga reaktionerna samt de kroppsliga reaktionerna såsom inflammation eller att kroppen stöter bort implantaten etc.

Rekommendationer för plastikkirurgi

1. I det fall du har bestämt dig för att utföra en plastikoperation, gör det på erkända kliniker utan intention att “spara” en krona, det är endast att leka med din egen hälsa.
2. Jämför olika åsikter från medicinska expterter
3. Läs in dig på riskerna med  plastikkirurgi
4. Ta dig tid och stressa inte fram något
5. Fråga kirurgen alla frågor du vill ha svar på innan operation och se verkligen till att få utrett all oro du kan tänkas ha.

 

 

Den här guiden har utarbetats enbart i informativt syfte. Guidetillbrosforstoring tar inget ansvar för någon form av förlust, skada eller åkomma orsakad eller förutsatt orsakad, direkt eller indirekt av informationen eller brist på information på den här sidan, eller otillbörligt utförande av övningarna, metoderna eller teknikerna som beskrivs i guiden.