Välkommen till Guide Till Bröstförstoring

Vanliga frågor om bröstförstoring


Fungerar bröstförstoringspiller verkligen?

Jan. 24, 2010. Vi har tagit emot kundomdömen från många kvinnor som är överraskade över hur bra den här sortens produkt faktiskt fungerar. Vår slutsats är att de fungerar effektivt och förstorar brösten på bara några veckor utan att man behöver utsätta sig för en operation.

Fungerar alla piller på samma sätt?

Nej. Det finns flera skillnader mellan olika piller, bland annat vilka ingredienser som ingår och i vilka mängder, hur snabbt de fungerar och slutresultat. Varje produkt är unik och i vår guide visar vi en jämförande tabell över de mest relevanta produkterna där det framgår vilka som är bäst.

Vad är det för ingredienser i de här pillren?

Naturliga ingredienser, så som Saw Palmetto Berry, Fenugreek Seed Extract, Damiana Leaf, Dong Quai Root och andra växter med medicinska egenskaper.

Är ingredienserna i pillren säkra?

Alla ingredienser är naturliga och säkra. Amerikanska FDA anser att ingredienserna inte är farliga. De har inga biverkningar.

Hur ska jag ta pillren?

Du måste följa instruktionerna som tillverkaren skickar med pillren för att förstå hur du ska ta dem. Varje dos måste tas i rätt mängd för att maximal effektivitet skall uppnås. I allmänhet är den dosen 2 eller 3 piller per dag.

Vilka resultat får jag?

Du får större och fastare bröst, plus en förhöjd sexualdrift och bättre självförtroende.

Är det garanti på alla bröstförstoringsprodukter?

Inte direkt. Det är viktigt att du väljer produkter med garantier, såsom pengarna tillbaka om du inte är nöjd, tillverknings- och medicinska garantier. I vår guide rekommenderar vi dig alltid att välja produkter med garanti.

Är resultaten permanenta?

Ja. Resultaten efter avslutad behandling med den här produkten är permanenta.

Är alla bröstförstoringspiller likadana?

Nej. Det finns många skillnader mellan de olika tillgängliga produkterna, vilket man lätt kan se i vårt jämförande avsnitt.

Kan vem som helst ta de här pillren?

Varje tillverkare har sina egna regler och föreskrifter som du måste kolla upp innan du börjar använda produkten. Vanligtvis rekommenderas de inte till dem som lider av högt blodtryck, hjärtsjukdom, cancer, knölar i brösten, sköldkörtelsjukdom, grön starr, diabetes eller för dem som ammar.

Hur lång tid tar det innan man ser resultat?

Fastän du kan se resultat inom bara några veckor är det nödvändigt att använda produkten i 2 eller 3 månader så att resultaten stabiliseras och ger större och vackrare bröst. Kom ihåg att resultaten du får är permanenta.

Är de sant att de här produkterna har blivit medicinskt testade?

Ja. På marknaden kan vi idag finna några märken som har läkarintyg och med ansedda yrkeskunniga området som intygar produktens effektivitet och säkerhet. Vi rekommenderar dig alltid att välja produkter som blivit medicinskt utvärderade.

Är det verkligen en effektiv metod som ni rekommenderar?

Ja. Vi har kunnat bevisa att de här pillren kan vara väldigt användbara som en metod för att öka bröstens storlek och fasthet utan att behöva utsätta sig för en operation.

 

 


Den här guiden har utarbetats enbart i informativt syfte. Guidetillbrosforstoring tar inget ansvar för någon form av förlust, skada eller åkomma orsakad eller förutsatt orsakad, direkt eller indirekt av informationen eller brist på information på den här sidan, eller otillbörligt utförande av övningarna, metoderna eller teknikerna som beskrivs i guiden.