Välkommen till Guide Till Bröstförstoring

Fungerar verkligen dessa bröstförstoringsövningarna?


Mar. 12, 2010. Denna metod är en av de absolut populäraste och mest använda för bröstförstoring i världen då den anses som otroligt effektiv och accepterad bland kvinnor världen över. Dessa övningar är baserade på traditionella tekniker, kombinerat med de senaste videoteknikerna för att du enkelt ska kunna utföra dem själv. Det finns många kvinnor som inte tycker om varken krämer eller tabletter, eller helt enkelt inte vill lägga sig under skalpellen för att garanterat öka storleken på deras bröst. Lyckligtvis är dessa övningsprogrammen lösningen du har letat efter.

Med dina egna hander och en komplett övningsrutin, kommer du att kunna öka dina brösts storlek samtidigt som du tonar resten av din kropp. Vissa av dessa övningar är gymnastiska, med vikter och elastiska band.

Hur fungerar dem?

Dessa program är komponerade för att vara enkla att utföra på egen hand. Du kommer bli undervisad hur du tränar dina bröst, muskler och finare vävnader. Du kommer förbättra din psysiska hälsa, tona de abdominala musklerna, armar, ben och axlar utan att behöva gå till gymet en enda gang. Det enda som krävs är ett par miunter om dagen ochdukommer uppnå otroliga resultat på några få veckor.

Övningarna kommer att träna muskler och de fina vävnader som verkar för att förstora den kvinnliga bysten samt även göra den fylligare och starkare. Fördelen med detta är att du är den enda som kommer arbeta med dina bröst, det tillkommer inga artificiella produkter. Det är många kvinnor som har skrivit till oss och berättat om de enorma förändringar de märkt redan efter ett par dagars användning av programmet. Det viktigaste är att vara konsekvent.


Vilka resultat kommer jag uppnå?

  1. Förbättring av dina bröst
  2. Stimulation av blodcirkulationen
  3. ökning av volumen och storleken av din byst
  4. Progressiv ökning av storleken på dina bröst
  5. Generell förbättring av din kroppsform
  6. Generell förbättring av ditt psysiska tillstånd
  7. Tappa fett genom övningarna

Är dessa övningar  säkra? Finns det några risker?

Det finns inga risker associerat till dessa övningar. Du har möjlighet att kontrollera intensiteten och pressen i övningarna med dina egna händer och därför kommer du ha kontroll över nivån i din träning.

Övningsprogram för bröstförstoring är den senast efterfrågade metoden av kvinnor världen över just för att det är ett enkelt, prisvärt och naturligt sätt att förstora sina bröst på. Utan tvekan är detta program det mest rekommenderade på marknaden.

Kontraindikationer

Vi rekommenderar inte att kvinnor som lider av bröstcancer, flebit, hjärtproblem, hudproblem, infektioner eller har en skada eller sjukdom i bröstet gör övningarna.

Under graviditeten och amningen är det inte heller lämpligt att följa programmen.

KONTRAINDIKATIONER

Vi rekommenderar inte att kvinnor som lider av bröstcancer, flebit, hjärtproblem, hudproblem, infektioner eller har en skada eller sjukdom i bröstet gör övningarna.

Under graviditeten och amningen är det inte lämpligt att följa programmet Breast Performance.

 

 


Den här guiden har utarbetats enbart i informativt syfte. Guidetillbrosforstoring tar inget ansvar för någon form av förlust, skada eller åkomma orsakad eller förutsatt orsakad, direkt eller indirekt av informationen eller brist på information på den här sidan, eller otillbörligt utförande av övningarna, metoderna eller teknikerna som beskrivs i guiden.