Välkommen till Guide Till Bröstförstoring

Hur tillskott för libidon fungerar


Fungerar verkligen piller för att höja libidon hos kvinnor?

Image of a couple relaxing

Feb. 19, 2010. Ja. För närvarande finns det ett brett spektrum av naturliga produkter som erbjuds som ett komplement för att förbättra kvinnors sexualitet. Det är sunt att öka vår sexuella aptit utan att riskera allvarliga biverkningar från intag av vissa kemiska produkter. Hormoner spelar en viktig roll för kvinnlig sexuell dysfunktion (FSD), så det naturliga tillskott som ökar östrogennivåerna anses vara mycket fördelaktigt för de nedsättningar som vi jobbar med, eftersom det drabbar cirka 31% av männen och 43% av kvinnorna, särskilt bland dem som är i klimakteriet och har PMS.

Användningen av sådana här produkter för kvinnor är mycket utbrett i länder som USA, England eller Australien, där det redan har använts en tid och är mycket populära på grund av dess effektivitet. Dess mål är återvinning av sexlust, vilket är en viktig beståndsdel när det gäller sexuella relationer, eftersom det tillåter den typ av intimitet som krävs för att älska med sin partner. Om det inte finns någon sexlust eller libido, är svårt om inte omöjligt, att flytta till andra stadier av sexuell respons som upphetsning och orgasm.

Hur fungerar de?

Dessa kvinnliga libido förstärkare presenteras som piller eller tabletter  gjorda på bara naturliga ingredienser och är särskilt riktade till kvinnor med låga nivåer av upphetsning. De har en euroforisk, inspirerande och stärkande funktion och verkar för en ökad sexlust. Några av de örtextrakt som ingår i dessa piller stimulerar överföringen och transporten av nervimpulser och ger en känsla av tillfredställelse.

Bland de många fördelar som finns hos dessa förstärkare bör det uppmärksammas att de intensifierar den sexuella känslan, de gynnar blodflödet till klitoris, normaliserar östrogen nivån och bekämpar de negativa effekterna av klimakteriet och premenstruella syndrom. Tillsammans kommer dessa drivraketer för naturlig kvinnlig sexlust ge fördelar som resulterar i  mycket mer trevliga intima relationer, så därför rekommenderar vi detta som ett bra alternativ för att lösa detta olyckliga problem.

Vilka resultat kan jag uppnå?

  1. Återfå Libidon
  2. Öka blodflödet
  3. Njuta mer av sex
  4. Intensifiera den sexuella känslan
  5. Maximera upphetsningen av klitoris
  6. Naturlig fuktighet och mer känslighet
  7. Öka möjligheter att få orgasm
  8. Bekämpa klimakteriebesvär

Är verkligen alla ingredienser säkra?

Utan tvekan. Som vi redan har förklarat tidigare, ingredienserna hos dessa piller är helt säkra, förutsatt att de är registrerade i EU.

Dessa produkter, liksom andra av liknande karaktär såsom bröstförstornings piller eller krämer för att öka bysten, som består av 100% naturliga örtextrakt ger helt säkert inte biverkningar av något slag, varken negativt eller positivt. Det är därför som deras intag inte är en fara för hälsan.

Bieffekter

Feminil är ett 100% naturligt och säkert kosttillskott som inte påverkar andra mediciner  och ger inga biverkningar som är ohälsosamma. Du bör dock först se till att du inte är allergisk mot någon av ingredienserna eller att du lider av någon sjukdom. Om det är så, kontakta en läkare innan du köper produkten.

Kontraindikationer

Under graviditeten och amningen är det inte lämpligt att ta produkten.

Man rekommenderar det inte heller till kvinnor som lider av högt blodtryck, hjärt-eller leverproblem, glaukom, diabetes eller som är allergiska mot någon ingrediens. Det rekommenderas inte heller om du tar antidepressiva eller andra läkemedel ordinerade för behandling av känslomässiga eller psykologiska problem. Om du tar några andra mediciner än de nämnda eller har någon annan sjukdom, kontakta din läkare.

* Innan du använder någon typ av produkt eller näringstillskott, är det lämpligt att konsultera en läkare. Dessutom kan man själv se kombinationen av ingredienser och försäkra sig om att man inte är allergisk mot någon av dem.

 

Den här guiden har utarbetats enbart i informativt syfte. Guidetillbrosforstoring tar inget ansvar för någon form av förlust, skada eller åkomma orsakad eller förutsatt orsakad, direkt eller indirekt av informationen eller brist på information på den här sidan, eller otillbörligt utförande av övningarna, metoderna eller teknikerna som beskrivs i guiden.