Välkommen till Guide Till Bröstförstoring

Vanliga frågor om libido- piller


Fungerar verkligen tillskott för den kvinnliga libidon?

Jan. 23, 2010. Ja. Effekten av dessa produkter beror främst på kvaliteten på de råvaror som ingår i dem, växtextrakt som är naturliga och speciellt kombinerade och utvecklade för att öka den kvinnliga sexlusten.

Vilka ingredienser ingår i pillerna?

De flesta av dessa piller består av naturliga ingredienser såsom Maca (Lepidium meyenii Walp), Ginkgo biloba, Astragalus membranaceus och diverse andra extrakter som stimulerar blodflödet och intensifiera känslor, något mycket viktigt i utvecklingen av det sexuella uppvaknandet.

Är den registrerad i eu?

Givetvis. Det är fundamentalt att en produkt av denna typ har den sortens stöd. Pillerna Feminil är de enda på marknader som är registrerade i EU, vilket garanterar att ingredienserna uppfyller kraven på kvalitet och säkerhet som krävs enligt gällande regler för dessa typer av produkter.

Är ingredienserna i pillerna säkra?

Ja. Som vi redan har förklarat innan, ingredienserna i pillerna är helt säkra, förutsatt att de är registrerade i EU.

Hur tar man pillerna?

Du bör följa anvisningarna för varje framställning över dosen och den mängd som är nödvändig att ta för att uppnå maximal effektivitet. Normalt är dessa mängder i regel mellan 2 och 3 per dag.

Vilka resultat kan jag uppnå?

Resultaten varierar, bland annat:

 • Njuta mer av sex
 • Förstärka hela det reproduktiva systemet
 • Bekämpa de negativa effekterna av PMS
 • Påskynda upphetsningen och vägen till klimax
 • Bekämpa symptomen från klimakteriet
 • Förstärka libidon, naturlig fuktighet och större känslighet

 • Öka blodflödet och maximera upphetsningen av klitoris

  Är alla dessa tillskott för en förstärkning av libidon garanterade?

  Inte alls. Även om många av dessa har återbetalningsgaranti så har inte alla det. Vi rekommenderar dig att du alltid införskaffar produkter som är garanterade.

  Hur fungerar de?

  Dessa produkter ökar blodflödet och en ökad muskel avslappning, vilket ökar fuktigheten och ger en större känslighet. Som en följd av det, vid tidpunkten för det sexuella gensvaret stiger även den sexuella känslan och orgasmen intensifieras. På samma sätt balanseras det hormonella systemet för korrekt fortplantningsförmåga och klimakteriebesvär minskas genom att karakteristiska symptom lättas.

  Måste jag vara myndig för att ta dem?

  Ja. Du måste vara myndig för att skaffa och konsumera pillerna.

  Har dessa tillskott någon typ av bieffekter?

  Alla ingredienser är naturliga och säkra, man bör bara ta hänsyn till att inte vara allergisk mot någon av komponenterna i formeln och att man inte lider av någon sjukdom eller funktionshinder. I det fallet bör du rådfråga en läkare eller specialist innan du använder produkten.

  Hur lång tid kommer det att ta innan jag börjar märka av de första resultaten?

  Enligt majoriteten av de e- mail vi mottager, nästan dagligen, från alla de kvinnor som har testat dessa förstärkare för libidon, så ökar det sexuella gensvaret progressivt med den dagliga användningen av produkten under en viss tid (ibland kortare tid ibland längre, det beror på produktens kvalitet).

  Dessa produkter, är de verkligen rekommenderade av läkare?

  Vissa är det, andra inte. Det är som med allt, det finns produkter med större kvalitet än andra och det är de som välkomnas av vårdpersonal. Så du bör kolla på äktheten av vittnesmålen och se till om de är riktigt undertecknade.

  Måste jag ha läkarrecept för att ta dessa produkter?

  NEJ. Libido- tillskotten är endast sammansatta av 100% naturliga ört- ingredienser. Därför är de inte läkemedel och det är därför inte nödvändigt att ha ett recept för att införskaffa dem.

  Är det effektivt på kvinnor i alla åldrar?

  Ja. Pillerna är effektiva oberoende av åldern på dem som använder dem. Dock så kan inte de kvinnor som inte är myndiga (under 18 år) ta våra piller.

  Är det verkligen en effektiv metod som rekommenderas?

  Det är inte så att det handlar om vad vi säger, om ni undersöker lite på Internet kommer ni få bekräftat att dessa produkter verkligen fungerar, det är nu ett faktum. Det enda som man måste göra är att välja vad som bäst passar våra behov.

   

   


 • Den här guiden har utarbetats enbart i informativt syfte. Guidetillbrosforstoring tar inget ansvar för någon form av förlust, skada eller åkomma orsakad eller förutsatt orsakad, direkt eller indirekt av informationen eller brist på information på den här sidan, eller otillbörligt utförande av övningarna, metoderna eller teknikerna som beskrivs i guiden.