Välkommen till Guide Till Bröstförstoring

Vanliga frågor om bröstförstoring


Fungerar verkligen bröstförstoringskrämer ?

Feb. 14, 2010. Liksom tabletter har krämer fått ett otroligt gehör på marknaden världen över på grund av de enastående resultat som många kvinnor uppnått efter en daglig användning av produkten . Med de här krämerna kommer du snabbt, enkelt och säkert att få större och fastare bröst.

Vilka ingredienser ingår i krämerna?

De här krämerna tillverkas av naturliga ingredienser, direkt utvunna ur växter. Ingredienserna liknar de ingredienser som finns i tabletterna, det vill säga de tabletter som verkligen fungerar och förstorar brösten.

Är ingredienserna i krämen säkra?

Ja. Alla ingredienser är naturliga och säkra. Ingen av ingredienserna finns med på Amerikanska FDA:s lista över farliga substanser och det finns inga kända biverkningar.

Hur använder jag krämen?

De här krämerna är tillverkade för kvinnor som inte vill eller tycker om att ta tabletter. Majoriteten av tillverkarna rekommenderar att stryka på krämen 1 till 2 gånger per dag. Vi rekommenderar alltid att du läser instruktionerna noggrant och följer behandlingen som tillverkaren föreslår.

Vilka resultat kan jag uppnå?

Du kommer att kunna förstora din byst, förhöja formen, fylligheten och fastheten. Genom användning av de här krämerna är det vanligt att kvinnan upplever ett nytt självförtroende och bättre kroppskontur.

Finns det garanti på produkterna?

Liksom med tabletter finns det flera olika märken på krämer och tillverkarna har alla sina egna regler för garantier. Du bör alltid välja produkter med garantier för återbetalning, medicinskt och för tillverkning, vilket enbart ett fåtal erbjuder.

Är resultaten bestående?

Ja. Resultatet efter genomförd behandling är permanent.

Är alla bröstförstoringskrämer likadana?

Nej. Det finns många skillnader mellan de befintliga produkterna, dessa skillnader blir tydliga i det jämförande avsnittet.

Kan alla använda de här krämerna?

Varje tillverkare har sina egna regler och riktlinjer som du måste läsa innan du börjar använda produkten. Vanligtvis rekommenderas det inte att använda produkten om man har högt blodtryck, hjärtsjukdom, cancer, knölar i brösten eller lider av någon annan slags sjukdom. Rådgör alltid med din läkare om du tar någon medicin.

Hur lång tid tar det innan jag ser resultat?

I allmänhet  uppnås fullt resultat inom 2 eller 3 månader. Men du kommer att märka en förändring i bröstens utseende redan efter några veckors användning.

Är det verkligen en effektiv metod att rekommendera?

Ja. Vi har bevisat att de här krämerna verkligen fungerar som en effektiv metod att förbättra kvinnans figur genom att få henne att se slankare ut och genom att åstadkomma större och mer välproportionerliga bröst.


Den här guiden har utarbetats enbart i informativt syfte. Guidetillbrosforstoring tar inget ansvar för någon form av förlust, skada eller åkomma orsakad eller förutsatt orsakad, direkt eller indirekt av informationen eller brist på information på den här sidan, eller otillbörligt utförande av övningarna, metoderna eller teknikerna som beskrivs i guiden.