Välkommen till Guide Till Bröstförstoring

Interessant fakta

n bröstförstoringsoperation är precis som namnet indikerar en operation för att förstora brösten, ändra form, lyfta upp dem etc...
Denna bröstförstoring sker oftast med ett implantat som placeras antingen under skinnet eller under bröstmuskeln dvs. bakom själva bröstet. Plastikkirurgin för att förstora brösten har blivit enormt vanlig bland kvinnor världen över, anledningarna är många. En av anledningarna är den personliga estetiken som många vill förbättra, alla vill se ut som Hollywoodkändisarna med fasta runda bröst som är en aning större än medel. Andra anledningar är att man jobbar som modell, strippa etc. och därför känner att man kan få en framfart i karriären om man förstorar sina bröst. Andra kvinnor förstorar sina bröst för mindre ytliga skäl, exempelvis rekonstruerar dem efter bröstcancer, eller lyfter upp dem efter en graviditet.


Bröstimplantat i USA

Systemet för regler vad som gäller bröstimplantat är framtaget av FDA och är följande:


Den här guiden har utarbetats enbart i informativt syfte. Guidetillbrosforstoring tar inget ansvar för någon form av förlust, skada eller åkomma orsakad eller förutsatt orsakad, direkt eller indirekt av informationen eller brist på information på den här sidan, eller otillbörligt utförande av övningarna, metoderna eller teknikerna som beskrivs i guiden.