Välkommen till Guide Till Bröstförstoring

VAD TÄNKER DEM?


Mar. 15, 2010. Det undgår ingen att storleken på brösten är ett av de stösrta estetiska problemen för kvinnor i vår tid, det oroar inte enbart oss eller dig som kund, det är även ett av de vanligaste samtalsämnena när män träffas världen över. Det behövs inte ens nämnas att majoriteten av män runt om i vår värld föredrar en första kontakt med kvinnor som har en tilltalande byst, bra storlek, fasta istället för slappa, små och hängiga.

Det finns olika förklaringar till varför män föredrar kvinnor med fasta, stora bröst med en fin form, framförallt för att män njuter mer av en sexuell relation med en kvinna som har tilltalande byst.

Naturligtvis menar vi inte att en man inte kan njuta av en sexuell relation med en kvinna som har liten byst men studier har visat på att om mannen har möjlighet att välja mellan 2 exakt likadana kvinnor där den ena har större och finare bröst än den andra är valet inte svårt. Kvinnan som har större bröst utstrålar oftast mer självsäkerhet och detta gör att männen dras mer till denna kvinna. Brösten är vare sig vi vill det eller inte en viktig visuell attraktion för oss människor.

Prcis likadant är det att vara ful eller snygg, small eller tjock, stark eller svag...det är inte heller samma sak att klä av sig naken inför en man med stora, fina bröst som med små och slappa Alla vill vi se snygga ut på stranden i vår favoritbikini eller glänsa lite extra i den nyinköpta klänningen med fin urringning. Dessa aspekter gör oss attraktivare och gör oss mer intressanta inför det manliga ögat.

Lyckligtvis existerar det idag metoder på marknaden som kan hjälpa dig att förbättra dina bröst och få den figur du alltid önskat med lite större, och fastare bröst. Vår sida är tänkt för kvinnor med alla typer av bröst i alla storlekar som vill förbättra sin kvinnliga sexualitet samt ge mer njutning till sin partner. För dessa kvinnor presenterar vi ett brett utbud av produkter som hjälper till att uppnå deras önskningar genom en finare byst utan att behöva genomgå smärtsamma, dyra och farliga plastikoperationer. Läs noggrannt igenom all information som presenterats här på sidan.


Vill du veta vad män har för åsikter om kvinnor?

Jag har alltid tyckt om kvinnor med stora och fasta bröst och det är inte för någon annan sak än att jag helt enkelt anser det vara mer attraktivt och går igång mer på det. Har jag möjlighet att välja är det solkart att jag föredrar en kvinna med stora och fina bröst

Joset

Min idealkvinna är smal, lång, med en fint formad rumpa och fasta, stora bröst.

Albin

För mig är brösten absolut inte det viktigaste hos en kvinna, det finns så mycket mer men det är självklart att får jag frågan vilket jag föredrar mest är det såklart fina, välformade bröst. Vem gör det inte? Likadant är det med kvinnor, de föredrar män med vältränade solbrända kroppar framför bleka spinkiga. Det är helt enkelt så vi människor fungerar

Victor

Hej, mitt namn är Johan och jag har blivit tillfrågad i detta ämne. Även om en kvinna har en fin och fast kropp är det brösten som vi män ser bland de första sakerna. Det är helt enkelt viktigt för män. Även om det förs diskussinoer i samhället i stort att det inte är det kan jag enbart se till min egen grupp av vänner och ofta är något av samtalsämnena när vi träffas rumpor och bröst, kanske sorligt men så sant

Johan

 

 


Den här guiden har utarbetats enbart i informativt syfte. Guidetillbrosforstoring tar inget ansvar för någon form av förlust, skada eller åkomma orsakad eller förutsatt orsakad, direkt eller indirekt av informationen eller brist på information på den här sidan, eller otillbörligt utförande av övningarna, metoderna eller teknikerna som beskrivs i guiden.