Välkommen till Guide Till Bröstförstoring

Storleken på brösten


Feb. 13, 2010. Som ni redan vet kan brösten se ut på en massa olika sätt beroende på varierande faktorer. I de fallen där kvinnor med liten byst känner sig frustrerade för att de känner sig undemåliga och lider av mindervärdeskomplex  för en rädsla av ”vad folk ska tycka”, detta tankesätt är dock vanligare i ung ålder och bland tonåringar än bland vuxna kvinnor. I ung ålder är man mer påverkningsbar när det gäller åsikter från vänner, skolkamrater, grannar etc.   

Hur ser en perfekt byst ut?

Normalt sett anses de perfekta brösten vara fasta. med en bra volym som går åt det stora hållet med en mjuk, fin hud. Vårtgården ska ska ha en diamter på 3-5cm.

Är det vanligt att man ha olika storlek på brösten?

Det är mycket normalt att det existerar skillnader i symmetrin mellan brösten. I sju fall av tio är det högra brösten mindre än det vänsta, även om denna skillnaden inte alltid syns utifrån. Om skillnaden är stor ska man vara tålmodig då de oftast rättar till sig med åren.

Mellan de faktorer som är av betydelse för storleken på bösten kan vi betona:

1. GENETISKA FAKTORER:Detta är en utav de viktigaste faktorerna när det kommer till storleken på en kvinnas bröst. Vanligtvis är storleken på en kvinnas bröst liknande mammans eller mormorns. Dvs. om en mamma har små bröst är det troligt att även dotten får små bröst.

2. TIDEN SOM GÅR:Tiden har sin gång och det gäller även för kvinnans bröst. Alltmedan tider går har brösten en tendens att hänga mer p.g.a graviditeten. De kommer även tappa i fasthet ju äldre kvinnan blir. Saker som påverkar detta är vad du äter, vilken BH du använder och om du lever ett synt liv i allmänghet, tränare etc. Dock kan vi inte komma ifrån faktorn att detta händer med all kvinnors bröst mer eller mindre , dock kan vi hjälpa till att förhala processen genom tricks och produkter för att göra det mindre synligt.

3. GRAVIDITET OCH AMNING: Under de månader du äör gravid och öven de månader du matar din bebis med bröstmjölk kommer dina bröst gå igenom många förändringar som påverkar storleken. Det mest traumatiska för kvinnor är att många av dessa förändringar blir permanenta även om förändringarna sker under de förta månadernas graviditet då brösten blir större när de fylls med mjölk.

4. SJUKDOMAR: Det finns en del sjukdomar som påverkar bröstet direkt, den mest kända är cancer som kan påverka både formen och storleken på dessa.

5. DRASTISKA VIKTFÖRÄNDRINGAR: Pendlar du upp och ner i vikt kraftigt under en mindre tidsperiod kan detta påverka fastheten och volymen. Det som är positivt är att brösten oftast återgår till sin vanliga storlek när du återfår din vanliga vikt igen.

6. EN INKORREKT POSITION AV DINA AXLAR OCH DIN RYGG:En inkorrekt position av din rygg och dina axlar kan medverka till att ditt bröst påverkas och får en hängande tendens. Det är även varför magen ibland händer på en del kvinnor.


Jag är inte nöjd och vill förbättra storleken på mina bröst. Är det möjligt?

Självklart. Man ska absolut inte behöva leva med ett par bröst man inte är nöjd med. Även om man inte har jättesmå och ändå vill förbättra storleken finns det effektiva produkten på dagens marknad som kan hjälpa till att förbättra detta med alla garantier.  

Till för mycket kort tid sedan var det enda alternativet kirurgiska ingrepp den enda efectiva metoden som fanns att tillgå, under årens lopp har det utveckltas andra produkter som är mycket effektiva och har haft en stor framfart p.g.a de fantastiska resultaten man har uppnått. Inte nog med det du slipper helt gå igenom en jobbig operation som innebär risker i form av inflammationer, ärr etc. samt att det inte är särskilt ekonomiskt. Tänk dig att kuna färbättra dina bröst enbart genom att ta en tablett, smörja på en kräm, använda en vibrationsapparat eller enbart göra övningar. Det är just detta vi erbjuder, det finns många andra alternativ som är effektiva för att förbättra dina bröst som verkar utan kirurgiska ingrepp och risker. 

 

 


Den här guiden har utarbetats enbart i informativt syfte. Guidetillbrosforstoring tar inget ansvar för någon form av förlust, skada eller åkomma orsakad eller förutsatt orsakad, direkt eller indirekt av informationen eller brist på information på den här sidan, eller otillbörligt utförande av övningarna, metoderna eller teknikerna som beskrivs i guiden.