Välkommen till Guide Till Bröstförstoring

Förstoring av din byst


Hur förstorar jag mina bröst?

Jan. 15, 2010. Idag finns det många olika behandlingar/produkter som verkar för att förstora kvinnans byst utan att nödvändigtvis behöva utsätta sig för kostsam och farlig plastikkirurgi. Därför är det viktigt för oss att tillge våra kunder all information tillgänglig för att underlätta valet i denna bröstförstoringsdjungel. 

Vi har studerat och jämfört alla slags metoder för bröstförstoring och kan med säkerhet säga att det är möjligt att förstora brösten, både i volym samt göra de fastare relativt enkelt. Praktiskt taget alla produkter vi har testat är baserade på samma eller väldigt liknande principer, det är därför fundamentalt att våra läsare har kunskap om bröstens struktur.

Varför förstoras brösten?

Tabletter, krämer, övningar etc. hjälper dig att förstora dina bröst men det krävs också att du äter ordentligt och tar hand om din kropp medan du utför någon av dessa behandlingar, gör du inte detta kan du inte räkna med de utlovade resultaten.

Tabletter: Dessa tabletter är gjorda av naturliga ingredienser som bildar naturligt östrogen. Detta östrogenet kommer tas upp av bröstvävnaderna och förbättra formen och volymen. Dessa typer av produkter är mycket välkända i USA, UK. och Kanada.

Krämer: Funktionen är praktiskt taget likadan som med krämerna då de innehåller nästan likadana ingredienser. Den enda skillanden är att du applicerar krämen direkt på bröstet medan du äter tabletterna. Denna produkt är mycket populär bland kvinnor just för sin enkelhet.  

Vibrationsapparater: Denna form av bröstförstoring är utan tvekan den sist upptäckta. Metoden är en världsnyhet och har tagit stor framfart framförallt i USA. Produkten är baserad på en vibrationsmaskin som har 2 vibbrerande enheter som förbättrar kapasiteten av din byst. Från medicinsk synpunkt är denna apparat helt smärtfri samt innehaver inga biverkningar.  

Övningar: Dessa övningar är mycket enkla att utföra för att förbättra och forma dina bröst på ett naturligt sätt. Du kommer inte enbart öka i volym utan även formmässigt om du följer de enkla övningsrutinerna ett par minuter dagligen. Du kommer øven tona de andra musklerna i din kropp och tappa ett och annat hekto genom att göra övningarna.

Plastikoperationer: Idag har du möjlighet att plastikoperera dina bröst på dagen om du vill. Det är en länge beprövad metod som är relativt säker, dock finns det alltid en risk som med alla operationer t.ex. att kroppen stöter ifrån sig implantaten etc. Sen får man inte heller glömma den stora kostnaden med kirurgiska ingrepp. En operation kostar mellan 30.000 -60.000 sek och ska göras om cirka vart 10-15:onde år.

Vakumpumpar: Metoden går ut på att du ska pumpa upp dina bröst i en vakumcylinder för att få en större storlek. Vi rekommenderar inte detta då dina bröst kommer återgå till vanlig storlek igen efter ett par timmar samt att det inte är bra att utsätta brösten för detta tryck upprepade gånger, det kan leda till fula bristningar etc.

Vikter: Denna teknik är en av de absolut mest antika och ålderdomliga metoderna. Metoden är baserad på att du med hjälp av vikters kraft ska få brösten att töjja ut sig. Denna metod rekommenderar vi absolut inte heller då den är ännu farligare än föregående nämnda. 


Slutsats av Guidetillbrostforstoring.com

Vår första slutsats är att det idag faktiskt existerar metoder som förstorar dina bröst på ett naturligt och säkert sätt utan att du ska behöva utsätta dig för kostsam och osäker plastikkirurgi. Vi rekommenderar att du noga läser igenom informationen vi har presenterat på denna sida för att ha så mycket information som möjligt innan du bestämmer dig för vilken metod som passar just dig bäst.

 

 

 

Den här guiden har utarbetats enbart i informativt syfte. Guidetillbrosforstoring tar inget ansvar för någon form av förlust, skada eller åkomma orsakad eller förutsatt orsakad, direkt eller indirekt av informationen eller brist på information på den här sidan, eller otillbörligt utförande av övningarna, metoderna eller teknikerna som beskrivs i guiden.