Välkommen till Guide Till Bröstförstoring

Vanliga frågor om Feromonerna


Funkar verkligen dessa feromonparfymer?

Jan. 03, 2010. Ja. Vi har tagit emot en stor mängd berättelser från kvinnor som har använt dessa produkter i form av parfym, som vilken annan parfym som helst, och de har ökat sin attraktionskraft tack vare dessa, de gynnas av dess effekter utan att behöva göra minsta ansträngning. Många personer är ovilliga till att tro att dessa typer av produkter funkar, men utan tvekan är det så, och om du undersöker lite själv så som vi gjort, kommer du få bekräftat att det är sant, och att det är vetenskapen som gör det möjligt.

Hur funkar de?

De naturliga dofterna från feromonerna upptas av det vomeronasala organet, det huvudsakliga organet som orsaker kanalisering och provokation av olika typer av känslor och beteenden hos personer. Detaljerade vetenskapliga studier har visat att män känner sig mer attraherade av kvinnor som har en hög grad av feromoner i kroppen. Därför, feromonparfymerna imiterar till perfektion de feromoner som kroppen själv utsöndrar, som gör att en kvinna resulterar mer attraktiv för det motsatta könet.

Hur använder man de här feromonparfymerna?

De flesta av de här parfymerna bestående av feromoner använder man som vilken parfym som helst som du hittar i affären, givet att den utsöndrar en mycket mjuk och tilltalande doft, därav är användandet det samma. Man bör endast applicera några droppar (man behöver inte använda en stor mängd för att nå önskade resultat) innan man går hemifrån. Dock så rekommenderar vi att man läser instruktionerna innan man använder parfymen, som man skulle göra med vilken annan produkt som helst.

Vilka är resultaten som jag kan uppnå?

Du kommer att uppfatta hur männen visar dig mer uppmärksamhet, vilket ökar dina chanser till att lyckas på ett betydande sett, och ökar dina sexuella relationer.

Är de likadana alla feromonparfymer?

Inte på något sätt. Precis som vi tidigare sagt, det finns flertalet företag på marknaden som ägnar sig åt att marknadsföra olika märken av kombinerade feromoner, men eftersom vårt uppdrag är att visa dig vilka som är bäst enligt våra utvärderingar över de enorma skillnader som finns mellan de olika, råder vi dig att du med uppmärksamhet läser de detaljerade jämförelserna som vi erbjuder dig i avsnittet om jämförelser och att du själv bedömer de olika feromonparfymerna som finns. På så sätt kan du välja den som passar dig bäst.

De här feromonparfymerna kan de användas av vem som helst?

Ja, dessa parfymer kan användas av vem som helst, oberoende av din ålder, etnicitet eller hälsa.


Den här guiden har utarbetats enbart i informativt syfte. Guidetillbrosforstoring tar inget ansvar för någon form av förlust, skada eller åkomma orsakad eller förutsatt orsakad, direkt eller indirekt av informationen eller brist på information på den här sidan, eller otillbörligt utförande av övningarna, metoderna eller teknikerna som beskrivs i guiden.